What’s new

Moda pell Barcelona

La Sibèria és un referent de la moda en pell de Barcelona.

 

 

 

Double face mouton

Totes les pells són moda aquesta temporada però les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors grisos, terrossos i camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit de la ciutat.

Visó i renard de colors

Les jaquetes i caçadores de visó o renard aposten per cridar l’atenció; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que soluciones looks d’esport i de vestir.

 

 

Moda pell Barcelona: Abrics de pell de totes mides

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

 

Pell combinada amb llana caixmir

Col·lecció d’abrics de llana caixmir reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…Molt confortables i lleugeres. Armilles llargues de visó amb caixmir que es poden portar sobre els abrics de la mateixa llana caixmir.

 

 

 

Les parkes i gabardines reversibles

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

 

 

 

Col.lecció de jaquetes, levites, caçadores, .. de napa

 

 

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.