VM LA SIBÈRIA COL.LECCIÓ TARDOR-HIVERN “MÚSICA”

Seguim el nostre viatge inspirats per la Música.

Ens inspira, ens emociona, ens fa sensibles, ens transforma.

Sempre ens acompanya, per gaudir, per treballar, per improvisar, per escoltar, per ballar, per meditar…

Com la música, la nostra col·lecció cerca la bellesa com a forma i expressió d’emocions. L’expressem mitjançant una combinació de diferents pells, d’alçades de pèl,  de textures i de colors d’acord amb les lleis de l’harmonia i del ritme.

Peces harmòniques de contrastos serens, combinant diferents textures sota la mateixa gama cromàtica( blaus, pedra, verds, roses..) i d’altres més estridents, amb més ritme, més trencadors , contrastant colors amb valentia (vermells, blancs, negres,grocs..).

Presentem armilles, llargues i curtes, que es sobre posen segons l’ocasió , vestits de pell i faldilles curtes. Abrics de tall recte, sense coll o coll i solapa, curts anys 60 o llargs. Pantalons amples i shorts. Juguem amb les textures de diferents pells com el double face, el tibet lamb, el conill,el visó i el renard, creant looks mono color o contraposant tonalitats. Els colors de la col.lecció són els roses, blaus i verds pastel, el groc , el blanc i el negre.

Complements de pelleteria com bosses,  estoles , manguitos i colls que jugaran amb el contrast.

Per home l’elegancia pels que són una mica més agoserats; abrics de pelleteria de tall sastre en pells rasades, jerseis amb punt i pell, grans bufandes i armilles peludes que es sobreposen a les caçadores de napa. Colors pedra, mostassa intens, gris i negre.

Son les músiques que ens han inspirat per crear peces diferents per moments diferents. Peces de pèl que juntament amb altres materials com la llana i les pells esdevenen versàtils i ens acompanyaran en molts moments del dia. Totes elles sota la  melodia  d’unes les línies simples plenes de color buscant la llibertat de moviments , la comoditat, la calidesa i el punt  de sensualitat.

Per dones i homes que busquen diferenciar-se .