What’s new

Moda pell Barcelona

 

 

Col.lecció de jaquetes, levites, caçadores, .. de napa

 
Levita napa negre

Double face mouton

Totes les pells són moda aquesta temporada però les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors grisos, terrossos i camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit de la ciutat.


Visó i renard de colors

Les jaquetes i caçadores de visó o renard aposten per cridar l’atenció; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que soluciones looks d’esport i de vestir.

 


 

Moda pell Barcelona: Abrics de pell de totes mides

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

 

Pell combinada amb llana cashmere

Col·lecció d’abrics de llana cashmere reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…Molt confortables i lleugeres. Armilles llargues de visó amb cashmere que es poden portar sobre els abrics de la mateixa llana cashmere.

 

 

 

Les parkes i gabardines reversibles

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

 

 

 

 

Tots els accessoris porten pell

Els accessoris, perfectes per arrodonir el look, els trobem de tota mena amb detalls de pell: bosses de mà, bosses de viatge, buffs, bandes, estoles, punys, guants, sabates….

El “print” animal és el rei de la temporada. Tota mena de pells estampades de lleopard a tota mena de peces; bolsets, cinturons, mantes, plaids…

 

Moda pell Barcelona. La pell per HOME també és moda

Jaqueta pell bomber

Jaqueta d’home bomber de double-face negre