LA PELL NATURAL ÉS UNA OPCIÓ RESPONSABLE

Degut a la seva durabilitat, la pell natural dura tota la vida i degut al seu valor emocional es transmet de generació en generació.

La pell natural és reciclable, per tant permet ser dissenyada i modificada moltes vegades.

Alguns anomenen  pell ecològica a les peces confeccionades amb materials sintètics. Això és un error i una contradicció; res més lluny de la veritat. La pell sintètica és de plàstic i per tant acaba embrutant i fent créixer els abocadors. El plàstic és un dels materials més embrutadors del nostre ecosistema i es fabrica amb voluntat d’utilitzar una sola temporada; usar i llençar. Per tant és totalment erroni anomenar ecologica la pell sintètica

La pell natural  si que es biodegrada i acaba desapareixent a la mateixa velocitat d’una fulla.

La pell natural és la pell ecològica; És natural, és biodegradable i reciclable, feta amb la intenció de que s’utilitzi  molts anys.

Per tant, la pell és una opció responsable i sostenible.

 

Mireu el vídeo i tindreu més informació.

sustainble fur

 

CREACIÓ DE FURMARK

A mesura que la indústria de la moda continua lluitant amb una preocupació creixent per l’impacte de les seves operacions al planeta, hi ha un nou consumidor jove i conscient que fa preguntes, vol transparència i busca alternatives sostenibles mentre compra una peça.

Hi ha una nova generació que es dedica activament a reduir i fins i tot revertir els grans peatges que s’han posat al planeta provocant canvi climàtic, contaminació i crisi plàstica. Al llarg de la línia de producció de moda, molts elements de la cadena de subministrament influeixen en el producte final. L’abastament, la fabricació, el vestit, el tenyit, el transport, així com la força de treball que hi ha darrere d’aquestes peces, formen part del cost que paga el consumidor en comprar una peça de roba.

La indústria de la pell natural sempre ha estat orgullosa de proporcionar un material durador, sostenible i reciclable. Avui, la indústria fa un pas endavant per abordar les preocupacions dels consumidors conscients i ofereix un nou programa de certificació global, Furmark, que certifica pells naturals a través de la seva cadena de subministrament, mostrant de manera transparent el seu moviment des de la granja fins al consumidor final. Proporciona qualitat, garantia i confiança del consumidor en la pell natural.

Aquesta és la nova cara de la moda juvenil: està de moda però conscient. És divertit però responsable i vol el benestar del planeta.

Més informació a: FURMARK 21