What’s new

Moda pell Barcelona. La pell és tendència aquesta temporada.

Col.lecció primavera
Col·lecció tardor-hivern

Double face mouton

Totes les pells són moda aquesta temporada però les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors grisos, terrossos i camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit de la ciutat.

 


Visó i renard de colors

Les jaquetes i caçadores de visó o renard aposten per cridar l’atenció; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que soluciones looks d’esport i de vestir.

 


 

Moda pell Barcelona: Abrics de pell de totes mides

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

Capes i ponxos

Gran explosió de capes, de ponxos, de grans bufandes. De llana combinada amb pell de pèl llarg que resulta ideal per portar sobre jaquetes i caçadores. Capes de llana, de visó i  rex reversibles, de mouton…grans o petites.

 

Pell combinada amb llana cashmere

Col.lecció d’abrics de llana cashmere reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…Molt confortables i lleugeres. Armilles llargues de visó amb cashmere que es poden portar sobre els abrics de la mateixa llana cashmere.

 

 

 

La napa es porta sempre i ara més

El cuir, el material versàtil per excel·lència apareix en les incombustibles jaquetes “perfecto”, en els abrics llargs que recuperem, en els “trench”…També triomfen els pantalons i els vestits.

Les parkes i gabardines reversibles

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

moda pell barcelona gavardina amb caputxa de renard

Impermeable beig amb caputxa borejada de renard

 

Tots els accessoris porten pell

Els accessoris, perfectes per arrodonir el look, els trobem de tota mena amb detalls de pell: bolsses de mà, bosses de viatge, buffs, bandes, estoles, punys, guants, sabates….

 

El “print” animal és el rei de la temporada. Tota mena de pells estampades de lleopard a tota mena de peces; bolsets, cinturons, mantes, plaids…

 

Moda pell Barcelona. La pell per HOME també és moda

Jaqueta pell bomber

Jaqueta d’home bomber de double-face negre