La pelleteria està de moda.

És present a la majoria de col.leccions de les principals marques per a la pròxima temporada.

Tens alguna peça de pell de pèl que no et poses, que està antiquada,
que et va gran o t’ha quedat estreta?

Vine a la Pelleteria la Sibèria Barcelona i el nostre equip d’experts t’assessorarà de com pots actualitzar-la, amb quin tipus de peça la pots convertir i d’aquesta manera tornar-li a donar vida.

Mirarem com està el cuir de la pell per estar segurs de que està ben conservada i es pot tornar a treballar. Escoltarem les teves preferencies i ens parlaràs de la teva forma de viure, el teu estil de vida. Estudiarem els teus gustos i el que més t’afavoreix i en funció de com sigui la peça que ens portis t’oferirem les diferents possibilitats.

Potser es podrà transformar, o només caldrà modernitzar. Altres vegades la millor opció serà convertir-la en un plaid, una manta, una estola, un bolso o un barret.

De totes maneres la pell de pèl sempre afavoreix, és tendència, és càlida i versàtil. Una peça de pell et pot solucionar el look en moltes ocasions per tant, si és possible, transforma aquesta peça, modernitza-la.

Recorda que les peces de pell són sostenibles, reutilitzables i biodegradables. Si no les utilitzes no les llencis! porta-les i t’assessorarem.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.