noia

La primavera ja ha arribat, els dies són més llargs,  la llum i l’esclat de colors ens pugen l’estat d’ànim !!

Amb aquesta il.lusió us presentem la nova Col.lecció Primavera-Estiu de la Pelleteria La Sibèria SS’15.

L’eterna jaqueta PERFECTO, en diferents pells i colors és la protagonista de la moda esport més urbana. Combina-la com vulguis; amb texans, vestits llargs, faldilles o pantalons amples. Sempre serà el teu bàsic perfecte.

La Sibèria bolso pell mauro rosa

Caçadora Perfecto negre La Sibèria Barcelona i bolso Venus rosa Tuset&Riera

 

 

 

Una nova estètica que recorda els anys setanta  arriba amb força aquesta temporada. És una nova versió del flower power . Les armilles d’ant i napa troquelades i les estoles amb serrells són referents ideals per aquest nou estil gipsy en versió més luxosa. Busca aquest look pels caps de setmana i les festes a l’aire lliure.

En canvi, les jaquetes i vestits de napes troquelades que es presenten amb línies simples i sobries tipus chanel , donen un aire més sofisticat al look, ideal per vestir les nits urbanes de  primavera.

Els pantalons de napa elàstica negre combinen facilment amb peces de colors metàl.lics com els plata.

El vestit també és tendència, peça ideal per la primavera. El pots portar sol o amb abric de napa curt, tant de dia com de nit. Vestits d’estil trapezi, tipus anys seixanta fets amb bi color o vestits de pell negre simples tipus fourreau. Dona-li un look totalment diferent només canviant el calçat i el bolso.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.