La pell és tendència

Arriba la primavera, el sol comença a deixar-se veure i tenim ganes de coses noves.

La jaqueta de napa o ante és la peça ideal per aquestes temperatures.

Una bona jaqueta de napa negre és un fons d’armari ideal. El podem combinar amb infinitat de looks, des del més “casual” al més sofisticat. No passa mai de moda.

Però és possible que tinguem ganes de color. Els nous colors de primavera són els torrats, camels i pedra. I colors més intensos com els vermells, taronges o blaus.

La col.lecció de primevera per home està plena de jaquetes i caçadores de napa i ante. Colors blaus intensos, camels i torrats.

 

Col·lecció tardor-hivern 2018-2019

La pell és moda.

Les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors grisos, terressos i camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit de la ciutat.

Les jaquetes i caçadores de visó o renard aposten per cridar l’atenció; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que soluciones looks d’esport i de vestir.

 

 

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

Gran explosió de capes, de ponxos, de grans bufandes. De llana combinada amb pell de pèl llarg que resulta ideal per portar sobre jaquetes i caçadores. Capes de llana, de visó i  rex reversibles, de mouton…grans o petites.

 

Col.lecció d’abrics de llana cashmere reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…Molt confortables i lleugeres.

 

El cuir, el material versàtil per excel·lència apareix en les incombustibles jaquetes “perfecto”, en els abrics llargs que recuperem, en els “trench”…També trionfen els pantalons i els vestits.

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

Els accessoris, perfectes per arrodonir el look, els trobem de tota mena amb detalls de pell: bolsses de mà, bosses de viatge, buffs, bandes, estoles, punys, guants, sabates….

 

El “print” animal és el rei de la temporada. Tota mena de pells estampades de lleopard a tota mena de peces; bolsets, cinturons, mantes, plaids…