La pell és tendència

Nova Col·lecció tardor-hivern 2018-2019

 

La pell és tendència aquesta temporada, la pell és moda.

pell de conill estampada a lleopard

Les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors naturals; grisos, terres camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit.

 

Les jaquetes i caçadores de visó o renard apareixen a tot color; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que es poden portar d’esport o de vestir, pels looks de dia i de nit.

 

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

Gran explosió de capes, de ponxos, de grans bufandes. De llana combinada amb pell de pèl llarg que resulta ideal per portar sobre jaquetes i caçadores. Capes de llana, de visó i re rex reversibles, de mouton…grans o petites.

 

Col.lecció d’abrics de llana cashmere reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…llanes molt confortables i lleugeres.

 

El cuir, el material versàtil per excel·lència apareix en les incombustibles jaquetes “perfecto”, en els abrics llargs que recuperem, en els “trench”…També trionfen els pantalons i els vestits.

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

Tota mena de complements apareixen fets en pell de pèl llarg: bolsos, bosses de viatge, buffs, bandes, estoles, punys, guants, sabates….

 

El “print” animal és el rei de la temporada. Tota mena de pells estampades de lleopard a tota mena de peces; bolsets, cinturons, mantes, plaids…