Col·lecció tardor-hivern 2019-2020

La pell és moda.

Double face mouton

Les peces de double-face de mouton son última tendència; caçadores que ens traslladen als anys 60, abrics llargs de mouton amb caputxa de colors grisos, terrossos i camels, molts d’estil bohemi. Abrics més urbans de colors vius o colors combinats i reversibles, ideals per el dia a dia de la ciutat. Peces que ens poden solucionar el dia i la nit de la ciutat.

 


Visó i renard de colors

Les jaquetes i caçadores de visó o renard aposten per cridar l’atenció; blaus, granats, verds, roses…Jaquetes amb coll tira o caputxa, amb o sense cremallera que soluciones looks d’esport i de vestir.

 


 

Abrics de pell de totes mides

Els abrics de pell apareixen en un gran ventall de possibilitats; llargs, a genoll, d’estil oversize o vintage, de color o combinat. Molts d’ells es poden lluïr amb cinturó.

 

Capes i ponxos

Gran explosió de capes, de ponxos, de grans bufandes. De llana combinada amb pell de pèl llarg que resulta ideal per portar sobre jaquetes i caçadores. Capes de llana, de visó i  rex reversibles, de mouton…grans o petites.

 

Pell combinada amb llana cashmere

Col.lecció d’abrics de llana cashmere reversibles de color; crema i gris, negre i antracita…Sempre amb un toc de pell de pèl llarg, al coll, als punys, a la caputxa, a les butxaques…Molt confortables i lleugeres. Armilles llargues de visó amb cashmere que es poden portar sobre els abrics de la mateixa llana cashmere.

 

 

 

La napa es porta sempre i ara més

El cuir, el material versàtil per excel·lència apareix en les incombustibles jaquetes “perfecto”, en els abrics llargs que recuperem, en els “trench”…També triomfen els pantalons i els vestits.

Les parkes i gabardines reversibles

Les parkes i les gavardines folrades i reversibles persisteixen i es sofistiquen passant a se aptes tant  per a la vida de ciutat com pel lleure.

 

 

Tots els accessoris porten pell

Els accessoris, perfectes per arrodonir el look, els trobem de tota mena amb detalls de pell: bolsses de mà, bosses de viatge, buffs, bandes, estoles, punys, guants, sabates….

 

El “print” animal és el rei de la temporada. Tota mena de pells estampades de lleopard a tota mena de peces; bolsets, cinturons, mantes, plaids…

 

La pell per HOME també és moda